sobada pirojki

Nəticələrinizlə bölüşün

sobada pirojki

İsmarıc reto » 01 apr 2011, 22:46

salam xanimlar,feride xanimin bishirdiyi soba pirojkisini demek olar ki butun tanidigim xanimlara vermishem hami memnun qalib.bunun ucun feride xanima cox minnetdaram.her kese bunu sinamagi teklif edirem inshaalah peshiman olmazsiniz.helelik
reto

İsmarıclar: 5
Qeydiyyat: 16 mar 2011, 18:34
Haradan: baki

Re: sobada pirojki

İsmarıc Fudziyama » 09 apr 2011, 22:28

teriflemek kimi olmasin,Feride xanimin hem el qabiliyyeti,hem yemek zovqu,hem de yazi qaydasi cooox eladi.men onun awagidaki reseptlerini biwirmiwem:sobada perawki,soci paxlavasi,zebra tortu,pizza,zerif kete,doweme plov,salatlardan bir necesin,narli qovurma,banan pirojnasi,etli blincik cox ela cixiblar.yalniz kartoflu keksin dadini beyenmedim,bir de surtgec ketesi berk cixir,mence yagi azdi.
Fudziyama

İsmarıclar: 18
Qeydiyyat: 09 mar 2011, 06:55

İsmarıc Farida » 20 apr 2011, 00:48

Demek olar adasim Feride xanimin reseptlerinin ekseriyyetini hazirlamisam yaxsi alinib.En esasi odurki mende kulinariyaya heves Feride xanimin sayesinde yaranib sayt o qeder gozel reseptlerle zenginlesibki ister-istemez heveslenirem.Buna gore coooooooooooooox minnetdaram
Farida

İsmarıclar: 6
Qeydiyyat: 20 apr 2011, 00:39

İsmarıc Aysel » 02 may 2011, 17:59

Salam mende cox beyenirem tesekkwrler Feride xanim. Soci piroquda qesengdir.
Aysel

İsmarıclar: 1
Qeydiyyat: 02 may 2011, 17:54

İsmarıc ƏfsanəV » 16 avq 2011, 19:25

Dünən axşam mən də hazırladım Sobada pirojki. Amma mən ancaq kələmli bişirdim. Çox dadlı alındılar. Əsasdaki görünüşü çox gözəl alındı. Fəridə xanım təşəkkürlər :)
ƏfsanəV

İsmarıclar: 1
Qeydiyyat: 15 avq 2011, 23:15

Sınaqdan Keçirdiyiniz AZ Cookbook reseptləri

Xətdəkilər

İndi foruma baxırlar: qeydiyyatlı istifadəçi yoxdur və qonaqlar: 1